pizzerie w Krakowie
Sprawdź zanim zamówisz, Podziel się opinią, Pizzerie w Krakowie

Ostatnie opinie i recenzje pizzerii w Krakowie

Kwaśniutki napisał o Halabala w dniu 3 grudzień 2012:

Dwukrotnie zamówiłem pizzę z tego lokalu, która praktycznie nie nadawała się do zjedzenia. Fatalny smak, nieświeże składniki i posmak chemii w przyprawach. Stanowczo odradzam.

Ewelina napisał o Pepez Pizza w dniu 2 grudzień 2012:

super super super mają najlepsze pizze na świecie :) tylko tam mi smakują. polecam wszystkim

magma napisał o Drago Rosso w dniu 25 listopad 2012:

Tak to prawda!!! Tak było ale od sierpnia na szczę ście pizzeria ma nowe właścicielki które dbają i o lokal i o klientów! Pyszna pizza a i dania obiadowe polecam.Osobiście najbardziej lubię tamtejsze zapiekanki!!!

marek napisał o Pepez Pizza w dniu 23 listopad 2012:

W menu powinno być 'Korsykańska' zamiast 'Korsyńska' :)

justa864 napisał o Maestro w dniu 4 listopad 2012:

Niestety nie miałam możliwości spróbować z tej pizzeri niczego, bo mimo, że mają informację, że zamówienia z dowozem od 25 zł, wyszło mi 30, to każą sobie dopłacać do zamówienia tak, żeby wyszło minimum - CZYLI 50 ZŁ. Szkoda bo liczyłam na obiad w niedzielę, a jestem osobą niepełnosprawnaą i mieszkam sama. Nie polecam, bo wychodzi na to, że mają tak atrakcyjnej ofert jakby chcieli mieć.

mON napisał o Gruby Benek w dniu 4 listopad 2012:

Najlepsza pizza jaka maja w Krakowie.Nie jadlam nigdzie indziej lepszej.Polecam szczerze ;) The best pizza in all town Cracow ;)

kamil napisał o Leoni w dniu 24 październik 2012:

polecam pizzerie VETO

kamil napisał o Veto w dniu 24 październik 2012:

super pizza ciasto eleganckie smaczne i bogato składników i zimne piwko;] polecam w 1000%

psyhonostromo napisał o Pepez Pizza w dniu 15 październik 2012:

pizza kozak-zwłaszcza ciasto drozdzowe pukchnei ten zapach drewna

kapa napisał o Grizzo w dniu 10 październik 2012:

Nie polecam, pizza niesmaczna, sucha; zamawiana telefonicznie, nie została pokrojona, do tego ciasto które miało być grube było cienkie, nawet po dopłacie 3 zł.

Darek napisał o Maestro w dniu 9 październik 2012:

Pizza godna polecenia pyszne ciasto i moc dodatków

Agu napisał o Gruby Benek w dniu 4 październik 2012:

Polecam.W tej pizzy jest wszystko co potrzeba ;) mniam.

poi napisał o Dracula w dniu 29 wrzesień 2012:

NIE POLECAM!! pizza zimna, niedopieczona, poszarpana na 13 krzywych kawałków, to są jakieś kpiny. W dodatku dostawca zaśpiewał wyższą cenę niż jest podana na stronie pizzerii. tylko na*rać i przyklepać

Debora napisał o Tivoli w dniu 5 wrzesień 2012:

The lasagna pizza doesn't have feta on it. It is fresh ritctoa. Not intended to pack a flavor punch like feta.In fact nothing at il pizzaiolo has feta. If you really wanted to try their signature dish you would have tried the margherita D.O.C. which is made with imported San Marzano tomatos, buffalo mozz, extra virgin olive oil and fresh basil the closest thing you can get to what you'd eat in Italy.If you are going to write a review, at least get your facts straight. I'm relived I had eaten at il Pizzaiolo before reading this review not only because I would hate to have missed the pies at il Piz, but also because now I know not to take you seriously as a food-reviewer.

GRUBY BENEK napisał o Gruby Benek w dniu 5 wrzesień 2012:

UWAGA - RUSZYLIŚMY Z PROMOCJA -
DRUGA PIZZA GRATIS !!!!
Tak,tak...to nie ściema...rozdajemy pizze ZA DARMO !!!
ZAPRASZAMY ;O
Dowiedz się więcej dzwoniąc na nr telefonu
12 44 66 466
516 59 58 59
Godziny otwarcia:
Pon-Sob 11:00-01:30
Nd 12:00-24:00
Po godzinie 24:00 tylko dowóz.


miki napisał o Pepez Pizza w dniu 4 wrzesień 2012:

Swietna pizza polecam tenpizzerie w 100%. Duzo skladnikow i pyszne ciasto! Pizza robiona w prawdziwym piecu!

marko napisał o Etna w dniu 21 sierpień 2012:

Jestem tu 3 raz pizza nadal smaczna polecam werone i sos czosnkowy mniam...mniam a przy okazji zastanawiam sie jak mozna pisac ze centymetra piwa w szklance brakuje przeciez to zakrawa na brak mózgu hahahahahahhaahhaah .

justyna napisał o Eldorado w dniu 20 sierpień 2012:

Pyszna capricciosa, mieszkając na Azorach regularnie zamawialiśmy pizze z Eldorado i z ręką na sercu możemy polecić je każdemu :)

mariano italiano napisał o Pepez Pizza w dniu 16 sierpień 2012:

myślałem że tylko jak ja dzwonie to odbierają gbury.pizza sama w sobie super.polecam. przereklamowane banolli wymięka

tomasz napisał o Etna w dniu 9 sierpień 2012:

Właśnie siedzę w tej pizzerii i zamowilem piwo pani podała mi piwo w którym do 0,5 brakuje 1 cm ale ona stwierdziła ze tak ma być ,syf tak sie nie robi

Tomek napisał o Banolli - Meissnera w dniu 6 sierpień 2012:

Na tym lokalu nigdy się nie zawiodłem!Jadam tam od lat.Miła obsługa, wszystkie dania smaczne i w przystępnych cenach.Pizze chrupiące i bogate w składniki.Czasem bywam w innych pizzeriach ale i tak zawsze wracam do Banolli - tam mi wszystko najbardziej smakuje:)

Norbi napisał o Pepez Pizza w dniu 5 sierpień 2012:

Super pizzeria, i w lokalu i na dojazd. Polecam, zawsze dobre ciasto i składniki. Nie oszczedzają. Tylko zawsze jakies głupie chuje odbierają, którzy są nie mili i rozmawiają jak by na cały świat narzekali.

gosc1 napisał o Gruby Benek w dniu 3 sierpień 2012:

Polecam.Ciasto jak z prawdziwej pizzeri wloskiej.Palce lizac.Tu chyba macie nie aktualne manu,bo w ulotce duzo wiecej mam propozycji waszych.Pozdrawiam i polecam.

anty napisał o Drago Rosso w dniu 26 lipiec 2012:

Takiej lipy to nigdzie nie widzialem, wlasciciele kompletnie nie dbaja o klientow i pracownikow, co chwile spozniaja sie z otwarciem a klienci caluja klamke...porazka

Gość napisał o Da Grasso - Nowa Huta w dniu 22 lipiec 2012:

Totalna porażka przydał by się remont i zmiana obsługi pani która tam pracuje widocznie ma inne obowiązki niż sprzątanie brudnych naczyń ze stolika nie przesadzam byłam tam na piwie i nie dość że same musiałyśmy posprzątać stolik to ten który był obok brudny został posprzątany dopiero po 2,5h bo przyszli kolejni goście i poprosili o to a swoja drogą na pewno fajnie się myje takie talerze po pizzy jak wszystko na nich zaschnie życzę powodzenia

an napisał o Pod Dębami w dniu 13 lipiec 2012:

Kiedyś owszem, smaczna pizza. Ale ostatnio TRAGEDIA. Zamiast pizzy z szynką dostałam pizzę z jakąś mielonką! Zgłosiłam to w pizzerii, ale kompletnie się tym nie przejęto. W trakcie rozmowy okazało się, że akurat taką mieli dostawę w limicie cenowym, jaki mają ustalony z dostawcą wędliny. Nie kontrolują tego – raz jest szynka, raz mielonka. Totalna nieodpowiedzialność ze strony właścicieli!

Asia napisał o Banolli - Centrum w dniu 12 lipiec 2012:

bardzo chciała bym pochwalić pizzerie Banolli w Hucie za obsługę na lokalu dziewczyny uśmiechnięte miłe no i pizze dostaliśmy w 10 minut polecam wszystkim jedno z fajniejszych miejsc na to żeby posiedzieć przy piwie lub nawet przy herbacie polecam bo zawsze wszyscy piszą wtedy jak jest żle :)a okazuje się że dobrymi informacjami się nie dzielimy z innymi zapominamy

majster napisał o Gruby Benek w dniu 12 lipiec 2012:

mieszkam na os ALBERTYŃSKIM !!! PAN MI POWIEDZIAŁ ŻE KIEROWCA NIE POJEDZIE BO SIĘ BOI !!!! hahah że nie wiadomo jakie rzeczy sie dzieją i wogóle on sam się boi....

bronson69 napisał o Telepizza - Piwna w dniu 4 lipiec 2012:

Przysłano pizze niezgodną z zamówieniem, bez sosu który był zamawiany z 40 minutowym opóźnieniem. Zgłosiłem zwrot, ok. kierowca miał być "zaraz". był po ponad 40 minutach. NIE POLECAM chyba że ktoś lubi opóźnioną, zimną pizze "niespodziankę" - zamawiasz jedno, dostajesz drugie

hubert napisał o Pepez Pizza w dniu 29 czerwiec 2012:

Wielki minus dla tej pizzerni !!! nie dostarczają pizzy do Łagiewnik !!!:):):) poza tym mr. boczek zajebisty

lelele<3 napisał o Pepez Pizza w dniu 29 czerwiec 2012:

pizza kebab wymiata ! :D

daniel napisał o Leoni w dniu 20 czerwiec 2012:

LEONI to czysta kpina, na ulotce napisano że zamówienia przyjmują do 22...próbuję się dodzwonić od 21:30 i gdy w końcy się udaje...na moje pytanie czy można złoży zamówienie, facet odpowiada po chamski "nie nie można" po czym się rozłącza...

ŻENUJĄCE...wasza strata, Banolli potrafi dbać o klientów lepiej.

magda napisał o Babilon w dniu 20 czerwiec 2012:

ODRADZAM.Nie jest smaczna ta pizza.

klient napisał o Flamenco Pizza w dniu 13 czerwiec 2012:

Bardzo niemiła obsługa!.

Aga napisał o Gruby Benek w dniu 10 czerwiec 2012:

Polecam!! Nic dodac , nic ując.Smacznie bardzo.

konsument napisał o Palermo (Torfowa) w dniu 3 czerwiec 2012:

Powiem pani ,,agi",że ze mną rozmawiał ten sam kucharz kompletny kretyn mądrzy się a na niczym się nie zna

konsument napisał o Palermo (Torfowa) w dniu 3 czerwiec 2012:

Na próbę zgłoszenia reklamacji,że ciasto jest surowe kucharz zaczął się wykłócać,że takie ma być

Kompletny brak szacunku i profesjonalizmu

Odradzam pizzę z Palermo !!!

ja napisał o Karczma Pod Czarnym Orłem w dniu 30 maj 2012:

czaka sie na pizze 2 h po czym potrafi gosc przyjechac , zadnego przepraszam ani nic ale to pol biedy PIZZA byla zimna ze skorupami czarnymi przypalonymi i 3 kawalakami salami na krzyz , zamknijcie to w pizdu bo dramat i to nie tylko widze moje zdanie ;) pozdro

jaa napisał o Karczma Pod Czarnym Orłem w dniu 30 maj 2012:

Komentarz usunięty przez administratora ze względu na wulgarną treść.

JAA napisał o Karczma Pod Czarnym Orłem w dniu 30 maj 2012:

NIE DOŚĆ ZE CZEKANIE PONAD DWIE GODZINY TO DO TEGO PIZZA ZIMNA, SPALONA I OCHYDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Michał napisał o Etna w dniu 29 maj 2012:

pizze pyszne. Gorąco polecam. Z resztą co będę pisał, dopóki nie spróbujesz to się nie przekonasz....

miki napisał o Pepez Pizza w dniu 15 maj 2012:

dobra pizza, nigdy nie miałem zastrzeżeń do jej wykonania i smaku! Polecam!

enya napisał o En Plato w dniu 2 maj 2012:

:) Byłam dzisiaj u Was i jak zawsze wyszłam zachwycona

hans napisał o Pepez Pizza w dniu 19 kwiecień 2012:

nie znają niemieckiego leider...

karol napisał o En Plato w dniu 16 kwiecień 2012:

Polecam !!! Dobra pizza z dobrymi jakościowo składnikami na cienkim cieście.

Admin napisał o Babilon w dniu 16 kwiecień 2012:

Ceny zostały zaktualizowane.

Zniesmaczona napisał o Pub Irlandia w dniu 13 kwiecień 2012:

Może i dobra pizza, ale NIE POLECAM LOKALU!!!!
Zwłaszcza w dowozie.
Zamówiona capriciosa z kukurydzą bez papryki, a po prawie godzinie dostarczona z papryką!!!! MiEszkam blisko tego pub-u, a dowóz zajął godzinę.
ŻENADA!!!
A wyjaśnienie telefoniczne jak zadzwoniłam skończyło się tym że Pan z drugiej strony nawet nie przeprosił za pomyłkę tylko chamsko się rozłączył!!!!

W innych pizzeriach bardziej dbają o klientów!!!!

OMIJAJCIE SZEROKIM ŁULKIEM!!!!



eluska napisał o Babilon w dniu 12 kwiecień 2012:

Jedna z nielicznych Pizzeri gdzie można zjeść pizzę z serem w rantach Pychota :) Miła obsługa, zawsze jakieś promocje np. na hasło alepizza 10% zniżki. A ceny są niższe niż tu zaqprezentowane

Degustator napisał o Pepez Pizza w dniu 28 marzec 2012:

jakieś gbury odbierają telefon za każdym razem, Bardzo niemiła obsługa. pizza dobra, pseudo sos pomidorowy to zwykły keczup, czyli wielki wstyd.
ubogi wybór.

viki napisał o Service w dniu 24 marzec 2012:

nie polecamy! pizza ma ciasto bez smaku i lekko surowe, przypraw mało, dodatki marnej jakości, jakaś najtańsza kiełbasa, nie warta tej ceny....

Dawid napisał o Fun w dniu 15 marzec 2012:

Chyba jedyna pizzeria która dowozi na zdeklarowany czas, a nawet wcześniej. Zawsze ciepła i smaczna. POLECAM !!

Ania napisał o Leoni w dniu 14 marzec 2012:

POLECAM, zawsze jestem zadowolona !

pizzowy ludek napisał o En Plato w dniu 13 marzec 2012:

Bardzo dobra pizza. Miła obsługa
Polecam salame picante

pizzamen napisał o Veto w dniu 7 marzec 2012:

zdecydowanie polecam...!

anna napisał o Karczma Pod Czarnym Orłem w dniu 7 marzec 2012:

A ja się dziwię, że tego jeszcze sanepid nie zamknął! To, że ohydne żarcie, to jedno. A że syf, wszystko się klei, właściciel to skończony drań, to drugie. I żeby określić to szczerze, to powiem tyle, że zjedzenie "pizzy" tamtejszej, to niezły środek przeczyszczający...

koba10 napisał o Alcatraz w dniu 6 marzec 2012:

Naprawde pyszna pizza. Składniki wysmienite,nie jakiś syf tylko pozadna przygotowana pizza z smakowitymi składnikami. Super chrupie ciasto raczej na cienszym ciescie dzięki czemu czuć pyszne składniki.
polecam

Lewis1321 napisał o Pepez Pizza w dniu 2 marzec 2012:

Epicka pizzeria


Justyna napisał o Pepez Pizza w dniu 22 luty 2012:

Pyszna pizza. Szybka dostawa- miało byc do 40 minut, wiec spodziewalam się dostawcy najwcześniej za pół godziny, a tymczasem pizze miałam już za 15 minut :)
Naprawdę polecam... i mają pyszne, delikatne ciasto.

darek napisał o Gruby Benek w dniu 11 luty 2012:

Faktycznie DOBRA..... fajne macie promocje,wiec wroce do was!!

magda napisał o Pepez Pizza w dniu 8 luty 2012:

ODRADZAM zdecydowanie....tez mialam spalona pizze i jak dla mnie malo skladnikow.Pizza oszukana i nie dobre maja ciasto.

Gruby BENEK napisał o Gruby Benek w dniu 8 luty 2012:

Walentynki są szczególnym dniem, w którym każdy z nas potrzebuje nie tylko miłości, ale przede wszystkim poczucia, że jest ktoś jeszcze. Każdego dnia marzymy o tym aby mieć swoją drugą połówkę i wspólnie spędzać czas. Naukowo zostało udowodnione, że każdy z nas może zakochać się aż w 1 na 6 osób. Jeśli jesteś samotny, nie przejmuj się, zaproś na randkę kobietę lub mężczyznę, który Cię szczególnie zainteresował i darzysz go sympatią. Nie wierzysz? Zaryzykuj, kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Mogę założyć się o nóż i widelec o to, że Ci się uda.

Zalety randki u Benka:

- Romantyczna, lecz nie sztuczna i zbty wygórowana atmosfera, dzieki której będziesz czuć się zwobodnie z drugą połówką.

- poznanie gustu drugiej połówki poprzez wybranie czterech ulubionych składników na pizzeo średnicy mniej więcej 40 cm.
- drink, lub piwko pomogą rozluźnić atmosferę.

Gruby Benek potrafi zaskoczyć!!! Idealne stworzenie nastroju na każdą okazję to jego specjalność. Potrafi dopasować się do każdej okazji, do spotkania towarzyskiego, a także do uroczej randki we dwoje. Już nie musisz szukać restauracji, wystarczy, że wybierzesz się do Grubego Benka i skorzystasz z rabatu!!! Możesz zarezerwować stolik wcześniej!!!12-4466466 lub 516595859

Aspo napisał o Giardino w dniu 8 luty 2012:

Cena faktycznie super, a co najważniejsze sama pizza smaczniutka. Skorzystałem - polecam.

Wlasciciel napisał o Gruby Benek w dniu 7 luty 2012:

Drogi Marku.
Nigdy nie dajemy przeterminowanej pizzy,co drugi dzien mamy dostawe swiezych produktow,wiec i tym staramy sie dbac o zołądki naszych klientow.Cieszymy sie ze innym smakuje i polecamy sie na przyszłość.Pozdrawiamy całym zespołem.

Marek napisał o Gruby Benek w dniu 4 luty 2012:

Wystrój jest fajny - czerwone elementy sprawiają wrażenie takie małego piekiełka. To na plus. Przykro mi drogi Benku ale już nigdy nie zjem pizzy od Ciebie - albo boczek był stary albo kabanos (ostatecznie salami). Nie wymiotowałem ale do łazienki jednak musiałem często...biegać. Od czasu waszej pizzy będę już zawszę patrzył co jem :/ Ostatecznie na plus jeszcze obsługa. No ale co z tego jak najważniejszy element - pizza była przeterminowana. Generalnie należy szanować żołądki Klientów... Nie polecam delikatnie mówiąc. Zauważyłem że opinie są same pozytywne tutaj, lecz 4 z nich zostały napisane w ciągu 3 dni. Hmm...

Marek napisał o Service w dniu 4 luty 2012:

Generalnie polecam. W skali 1-10 daję dobre 8. Zapewne zjem jeszcze niejedną pizzę z tego lokalu.

WŁAŚCICIEL napisał o Gruby Benek w dniu 2 luty 2012:

ŚWIĘTUJ Z NAMI
D Z I E Ń P I Z Z Y
09-LUTY-2012
I KORZYSTAJ Z PROMOCJII
TALONY 10 zł
KARTY STAŁEGO KLIENTA
ZAMÓWIENIA 50 zł TO PIZZA GRATIS!!!!!!!
DLA KAŻDEGO KLIENTA 10% ZNIŻKI NA DOWOLNĄ PIZZĘ
KREMEROWSKA 16
12-4466466
516595859
Z A P R A S Z A M Y !!!!!!!!!!!!!!!


myszka napisał o Halabala w dniu 1 luty 2012:

super pizza i mają teraz ciasto razowe polecam

ela napisał o Service w dniu 31 styczeń 2012:

pizze pyszne, kebab ktory wlanie pożeram mega wielki i pyyyyyszny. Oby tak dalej

PIZZA GIARDINO napisał o Giardino w dniu 30 styczeń 2012:

PROMOCJA "FANTAZJA" OBOWIĄZUJE CODZIENNIE!!!
PIZZA MARGHERITA Z TRZEMA DOWOLNYMI SKŁADNIKAMI
2RAZY 45 CM TYLKO 38,90
45 CM JEDYNE 21,90
32 CM TYLKO 13,90
NAJLEPSZA PIZZA W KRAKOWIE ZAPRARSZAMY!!!!

pizza giardino napisał o Giardino w dniu 30 styczeń 2012:

UWAGA MEGA PROMOCJA OD PON. DO CZW. OD 12 DO 17 WSZYSTKIE PIZZE Z MENU 10% TANIEJ!!! ZAPRASZAMY!!!

Zawiedziona napisał o U Ani w dniu 26 styczeń 2012:

Pizzeria u Ani: Pizza obrzydliwa, przypalona, składników minimum.Dodatkowy ser widoczny tylko na ulotce promocyjnej, tak samo zamówiony ser w rantach.Nawet na Dworcu są lepsze pizze.Stracone 30 zł! Zdecydowanie odradzam.Zamówiłam pierwszy i OSTATNI raz.
Strona też fatalna.Widać taki ich standard.Fuj!

Ba napisał o Fabryka Pizzy - Sławkowska w dniu 24 styczeń 2012:

Pizza z Fabryki Pizzy to szczerze jeden z gorszych syfów jaki jadłem. Sucha, bez sosu z wyrobem seropodobnym i zimna.
Pomijam, że mała i droga.

marco napisał o U Ani w dniu 22 styczeń 2012:

Swietna ,chrupiąca i aromatyczna pizza
miło jestem zaskoczony polecam wszystkim .marco

ela napisał o En Plato w dniu 20 styczeń 2012:

Super pizza! Ja jadłam Italiane na cienkim cieście. Bardzo mila atmosfera w lokalu. Polecam

Aska napisał o Gruby Benek w dniu 14 styczeń 2012:

Mniamusna!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM,bo jest naprawde smacznie,przekonajcie sie sami.

Adam napisał o Giardino w dniu 13 styczeń 2012:

CENY MAJĄ REWELKA, TO PIZZERIA DLA STUDENTA W DODATKU ROBIA NAJLEPSZĄ PIZZĘ W KRAKOWIE!!!!! :)

Iza napisał o Giardino w dniu 13 styczeń 2012:

ŚWIETNA JEST TA PROMOCJA FANTAZJUJ, KTOREJ NIE WIDAC U GORY, MOŻNA WYBRAĆ TRZY ULUBIONE SKŁADNIKI, A CENA - 45 CM NAJTANIEJ W KRAKOWIE TO MEGA PROMOCJA MNIE PASUJE BO TO PYSZNA PIZZA NA KTÓRĄ MOGĘ SOBIE POZWOLIĆ!!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM!!!!!!!!!!!!! :)

mika napisał o En Plato w dniu 12 styczeń 2012:

Pyszna pizza. Bardzo przytulny lokal. Margherita di Bufala - przepyszna :)

marek napisał o U Ani w dniu 9 styczeń 2012:

Swietna chrupiąca pizza polecamy dracule!!!
morko i iwona

marten napisał o Oberża Pod Czarnym Koniem w dniu 25 grudzień 2011:

Podwojny ser nie jest podwojny chyba ze pizzer zapomnial dodac ,pizza ok.

inolognonsumn napisał o Invito Pizza&Pasta w dniu 4 grudzień 2011:

dobry poczatek


Nevermind napisał o Pabello & Greg w dniu 2 grudzień 2011:

Pizza okropna. Używają produktu seropodobnego zamiast sera. Całość pływa w mazi z tego produktu i z tłuszczu. Trzymać się z daleka! Każda inna pizza (chyba nawet telepizza jest lepsza).

patrykos12JH napisał o Boom w dniu 25 listopad 2011:

pizza się popsuła dawniej była lepsza byłem stałym klijentem ser na pizzy najgorszej jakośći a w dodatku często dostaje spaloną

xsma napisał o House Pizza w dniu 17 listopad 2011:

pyszna pizza!polecam szczególnie hawajską z sosem czosnkowym mniammm

Aniela napisał o Boom w dniu 17 listopad 2011:

Pizzeria ch***jowa jak nieszczescie. Dostawa trwa ponad 2h, pizza jest zimna i ma sie nijak do zamawianej (zupelnie nie te skladniki). Zanim chlopak dostal opier*dol juz sie zmyl, jakby wiedzial, co sie swieci.
Z D E C Y D O W A N I E O R D A D Z A M ! ! ! ! ! ! ! !

NIE POLECAM napisał o Euro-Pizza w dniu 14 listopad 2011:

Czekałam 2 godziny na zamówienie. Kiedy je w końcu dostałam okazało się, że nie ma zamówionej zupy, która została dowieziona po kolejnej godzinie i telefonie. Jedzenie oczywiście zimne, osoba dostarczająca bąknęła pod nosem przepraszam.

666 napisał o Ogród smaków w dniu 10 listopad 2011:

Nigdy nie bylem zadowolony z zamawiającej pizzy zabardzo były spieczone a raz prawie byla nie do ziedzenia i bardzo dobrze ze zlikwidowali

Bizon napisał o Gruby Benek w dniu 8 listopad 2011:

Bardzo dobrą pizzę robią. Wiele się zmieniło i poprawiło od nowego właściciela. Akcja z voucherami, możliwość zamiawiania przez internet i akcja na FB ;) Polecam

AGA napisał o Gruby Benek w dniu 7 listopad 2011:

BARDZO DOBRA PIZZA.REWELACYJNA WRECZ.SZYBKO dowoza na miejsce.POLECAM

Monika napisał o Gruby Benek w dniu 6 listopad 2011:

Polecam.Bardzo dobra pizza!!!!

Karolina napisał o En Plato w dniu 27 październik 2011:

Bardzo dobra pizza. Polecam również crostini.

Anka napisał o Pasaż w dniu 21 październik 2011:

Byłam dzisiaj na rosole i niestety się zawiodłam. Nie dość, że za słony, to jeszcze bez żadnego warzywa... sama kostka. 13 zł. za coś takiego to "lekka" przesada. Koleżanka zamówiła pierogi z mięsem - zjadła 3 z jakąś mielonką w środku;/

Monika i Piotrek napisał o Grizzo w dniu 20 październik 2011:

Bardzo, bardzo, bardzo smacznie :) POLECAM !!!

Johnny napisał o Dragon w dniu 11 październik 2011:

Stanowczo Polecam tą pizzerię. Szybka Dostawa, Świeże Składniki, Pizza Smaczna i jak najbardziej godna Polecenia:):):)

PILU napisał o Pepez Pizza w dniu 9 październik 2011:

Pizza wysmienita a ze jestem wybredny zawsze szukam gdzie duzo daja zwłaszcza składników na tym najbardzuiej mi zalezy:) mam nadzieje ze nie przejdzie do rutyny oszczedzajac na składnikach:) sugeruje otwarcie nastepnej najlepiej gdzies w Hucie:)

kamil klapcinski napisał o Pepez Pizza w dniu 3 październik 2011:

pizza jest tam dobra


BASIA napisał o Tivoli w dniu 19 wrzesień 2011:

Stanowczo moje ulubione miejsce, fajni ludzie, pyszne dania. POLECAM

krakus napisał o EscoBar w dniu 16 wrzesień 2011:

wspaniała pizza...polecam gorąco..

Pizzożerca napisał o Karczma Pod Czarnym Orłem w dniu 11 wrzesień 2011:

To nie jest tak, że ten komentarz jest wyssany z palca. Piszę, bo chcę w dobrej wierze was ostrzec przed skorzystaniem kiedykolwiek z usług "restauracji" pod Czarnym Orłem.
Nie miejcie nadziei, że jeśli dostaniecie przypaloną, zimną pizzę w dostawie to uda się wam ją wymienić. Jesteście skazani na chamstwo i dogadywanie obsługi, która twierdzi, że powinniście być wdzięczni, że jakąkolwiek pizzę w ogóle dostaliście.
Po prostu klasyka rodem z filmów Barei.

ruczaj11 napisał o Banolli - Chmieleniec w dniu 6 wrzesień 2011:

D R A M A T !!!!!
W niedzielę zan=mówiłem pizzę na chmieleńcu i otrzymałem do domu pizzę całkiem surową.Ciasto nie nadawało się do jedzenia.Na moją interwencję u Pani Kierowniczki usłyszałem , że można jeszcze włożyć do piekarnika to może dojdzie , a jeśli nie to trudno i przy następnym zamówieniu dostanę lepszy rabacik.Ignorancja klienta przekroczyła wszelkie granice

PawelEK napisał o En Plato w dniu 2 wrzesień 2011:

Polecam pizza REWELACYJNA. Polecam pizze CAPRESE

tobiasz napisał o Roma - Podgórze w dniu 2 wrzesień 2011:

syf, sfermentowana kukurydza, kierowcy wyłudzają napiwki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Marek napisał o El Kura w dniu 27 sierpień 2011:

Mimo szybkiej dostawy muszę powiedzieć, że jestem bardzo niezadowolony. Całe jedzenie był niesmaczne! Pierogi z mięsem smakowały jak by były kupione w biedronce za 3 zł/kg. tzw. "Sałatka" to w rzeczywistości kilka plasterków fermentujących ogórków. Gyros był przypalony, a devolay nie świeży. Porcje małe jak na tą cenę. NIE POLECAM !

myszka napisał o Halabala w dniu 26 sierpień 2011:

mają super lokal nowo otwarty przeniesiony na Heleny 2e czasami czeka się troche na pizze ale warto polecam mają pizze w rozmiarze 60cm no i ceny nadl mają konkurencyjne

Libby napisał o Pepez Pizza w dniu 19 sierpień 2011:

+ miła pani kelnerka

- spalona pizza, widać gołym okiem spaleniznę (CZARNE 3/4 PIZZY!!!), a przynoszą do stołu, na spalonej pizzy spalony dodatek zamawiany osobno i płatny osobno
- wegetarianie nie maja z czego wybierać
- czwartek wieczorem a większości zup brak...
- niedopieczona kiełbasa "z elektrycznego grilla" - zupełnie inna niż z takiego prawdziwego, myślę że taka informacja powinna się pojawić przy zamawianiu
- kiczowate figurki
- huk i kurz od jezdni, ciężko porozmawiać (choć byliśmy około 20)
- komary to akurat nie ich wina tylko sąsiedztwa krzaków i Wisły, ale nie zauważyłam żadnych lamp, czy innych urządzeń które miałyby je odstraszać

nie polecam, więcej tam nie pojedziemy
za duzo minusów

Max napisał o U Ani w dniu 10 sierpień 2011:

Pizza bardzo przecietna, ciasto bardzo miekkie, nie mozna utrzymać jednego kawałka w dłoni.Byla to pierwsza i ostatnia pizza jaka tam zamowilem. Odradzam

Administrator napisał o Winchester w dniu 9 lipiec 2011:

Dziekujemy za zwrócenie uwagi, menu zostało zaktualizowane.

Administrator napisał o Pizza Planet w dniu 9 lipiec 2011:

Dziekujemy za zwrócenie uwagi, adres oraz menu zostało zaktualizowane.

Them napisał o Szalony Smok w dniu 7 lipiec 2011:

Zmówiłem tutaj ostatnio pizzę przez internet i ku mojemu zaskoczeniu przywieźli ją prawie idealnie w czasie który podali. Pizza przyjechała ciepła i mi osobiście bardzo smakowała. Mogę z czystym sumieniem wszystkim polecić :) Szczególnie że jest to jedna z pizzerii która nie powala ceną :)

kevin napisał o Al dente w dniu 28 czerwiec 2011:

te pizze są za suche. Nie smakują mi. Jest taka jedna ristorante- tam to dopiero jest prawdziwa pizza!

obrazona napisał o Karczma Pod Czarnym Orłem w dniu 28 czerwiec 2011:

W ramach polecania swoich usług właściciel wygraża parkującym pod lokalem i wyzywa, na pewno się tam nie wybiore.

ladies napisał o Pasaż w dniu 27 czerwiec 2011:

bylysmy tam wczoraj, swietna obsluga , pizza pychota, makarony do polecenia, a zurek ktory podaja w takich malych chlebkach po prostu przepyszny

Mirek napisał o Magillo w dniu 25 czerwiec 2011:

Na przeciagu 5 lat lub dluzej wielokrotnie goscilismy w tym lokalu. Lecz tak negatywnych zmian dawno nie zaobserwowalismy. W ostatnim czasie kelnerzy zmieniaja sie czesciej niz pogoda w Tatrach.Jedzenie takie sobie, stanowczo odradzam placki po wegiersku - chyba z ktos lubi quiz co bylo wczesniej smarzone. Zupa dla dziecka podana po 30 min - wrzatek nie nadajacy sie do sporzycia. Nie dziwi fakt ze personej o takiej rotacji nie potrafi odpowiedziec na najprostsze pytania o menu. Lokal ten dostal od nas juz wiele "ostatnich szans" taka zwykla klienka lojalnosc - lecz tym razem przeszli samych siebie. Jesli zarzadzajacy tym miejscem wezma sie do pracy przeszkola odpowiednio zespol oraz zoorganizuja im prace bedzie to nadal wspaniale miejsce na obiad z dziecmi.Na ta chwile stanowczo odradzam!!!!!

Cirdan napisał o Pomodorino - Estery w dniu 21 czerwiec 2011:

Zdecydowanie najlepsza PRAWDZIWA WŁOSKA pizza w mieście, taką pamiętam z Rzymu!!!

awadawa napisał o Banolli - Centrum w dniu 19 czerwiec 2011:

Poziom obsługi w dniu dzisiejszym był poniżej jakiejkolwiek krytyki.
Zamówiłem pizzę przez telefon z dostawą na wskazany adres w lokalu w Nowej Hucie (Plac Centralny).
Mieszkam góra 10 minut drogi od restauracji. Pizza miała byc za około 50 minut.
Po godzinie czekania zadzwoniłem z pytaniem kiedy otrzymam zamówienie. Pan, który ze mną rozmawiał poinformował mnie, że dostawca pomylił adresy i przed chwila wyjechał ponownie do mnie. Kiedy minęło kolejne pół godziny (w sumie 1,5 h) i nikt się nie pojawił zadzwoniłem ponownie z pytaniem kiedy wreszcie otrzymam pizze. Mój rozmówca wszystko zwalił na dostawcę i jedyne co potrafił powiedzieć to, że to nie jest jego wina. Powiedzialem, ze czekam jeszcze 5 minut i potem anuluje zamówienie. Dostawca zjawił się dwie minuty po tej rozmowie. Też się gęsto tłumaczył mówiąc, że taki czas dostawy to wina kierownictwa, który daje mu 10 kursów na raz. Dodatkowo po otwarciu pizzy okazało się, że zamiast Amore dostałem pizze jedynie z szynką a więc tańszą i bardziej ubogą wersję od tej zamówionej i tej za którą zapłaciłem ( ok. 4 zł rożnicy na moją niekorzyść). I kto jest winny ? Stwierdzam, że ja bo zaufałem i ośmieliłem się zamówić pizze w Banolli.

Mam jeszcze pytanie- po jakiego diabła biorą oni numer kontaktowy od klientów jeśli nikt z niego nie korzysta ?? (nawet w sytuacji, która jest taka oczywista jak opisana powyżej).
Podsumowując- mega rozczarowanie... Od tej pory głośno odradzam wszystkim i sam będę omijał szerokim łukiem wszystkie lokale Banolli.

mika napisał o En Plato w dniu 18 czerwiec 2011:

POLECAM!!!!
Cokolwiek napiszę to i tak nie odda smaku pizzy z mozzarellą z bawolego mleka polecam wszystkim. Pizza w En Plato smakuje tak jak powinna smakować pizza :) Powodzenia dla całej ekipy.

xxx napisał o Halabala w dniu 15 czerwiec 2011:

Ostatnio jadłam tu kebaba i szczerze był ochydny Bułka niedopieczona mięso niedobre za dużo warzyw oblanych śmietaną bez smaku

student napisał o Winchester w dniu 15 czerwiec 2011:

stare menu.PIZZA godna polecenia

Anonimus napisał o Dracula w dniu 28 maj 2011:

Masakra!
Zamówiliśmy pizze Dracula na któej nie było ani bekonu, ani salami, ani sosu tabasco!
Mało tego pizza spalona, zimna i zapłaciliśmy za sos którego w środku nie było!!
Nie polecam nikomu, nawet największemu wrogowi!

PIOTR napisał o Magillo w dniu 26 maj 2011:

PORAŻŻŻŻŻKA !!!!
OMIJAJCIE Z DALEKA PIZZĘ NA TELEFON !!!!!!!!

RESZTĘ NIE PRÓBOWAŁEM ALE POLECAM PIZZĘ DLA GOŚCI , KTÓRYCH NIE LUBICIE !!!!!!!

BYŁY STAŁY KLIENT PIZZERI MAGILLO ......

piotr napisał o Magillo w dniu 26 maj 2011:

Totalne błoto ... Pizza na telefon ..
Nie wiem co im się stało ???!!!??? Od jakiegoś czasu jest naprawdę ----- aż brak mi słów .
Pizza w środku jest jak błoto albo jakiś gumelajz i nie da się tego jeść ..
Omijajcie z daleka !!!!
Pieniądze w błoto i papkę nie przypominającą piccę .

ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beata napisał o Magillo w dniu 22 maj 2011:

Jezeli chodzi o lokal jest ok. Dziś skusiłam się na zamówienie do domu kebaba niestety nie polecam!!! Mięso jest nie doprawione ,kebab składał się ze śladowej ilości ogórka ,pomidora i cebuli reszta to sałata,jałowy sos.Krótko mówiąc kebab w Magillo to nie kebab:(

Lolek napisał o Pizza Planet w dniu 22 maj 2011:

Bardzo dobra pizza.

Natomiast zły adres i inne ceny!!

gosia napisał o Veto w dniu 5 maj 2011:

pyszna

gutek napisał o El Kura w dniu 21 kwiecień 2011:

Pizza ok. Ale strona internetowa pizzeri podana na ulotce nie działa :(

agi napisał o Palermo (Torfowa) w dniu 17 kwiecień 2011:

Od czasu zmiany wystroju lokalu zaglądam tam bardzo często. Wystrój teraz jest ok, czysto elegancko bo w porównaniu z wcześniejszymi obskurnymi ławkami drewnianymi jak w jakiejś karczmie która nic nie ma wspólnego z włoskim Palermo jest ok. Menu się wiele nie zmieniło. Nadal do kuchni włoskiej im daleko, zestawy dnia nie jadalne. Mięso smażone chyba w frytkownicy a jedyna świeża rzecz jaką czułam to marchewka,ale niestety tak grubo starta że stała w gardle. Zupa pomidorowa z pomidorami też nie ma nic wspólnego poza koloru. Jedyny plus to cena ale i tak za wysoka jak na takie warunki. Ale nadal dawałam tej restauracji szanse i kilka razy tam jadłam. Po różnych próbach doszłam do wniosku że smaczne są tylko pierogi ruskie. Czuć że robią je na miejscu, jest smaczne ciasto dużo farszu dobrze doprawionego. Mam wątpliwości co do odgrzewania ich na oliwie, bo bynajmniej nie smakowało to jak oliwa a raczej olej słonecznikowy.Ale można na to przymrużyć oko... Chciałam z chłopakiem spędzić wieczór przy piwku i niestety w okolicach kobierzyńskiej nie ma fajnego miejsca na wieczór tym bardziej po 22. Weszliśmy więc do Palermo. Piwo na chyba 6 dostępnych w karcie było tylko jedno. Tyskie lane :) SOBOTA WIECZÓR więc zaopatrzenie niezłe. No i redd's... Niestety nie mieliśmy wyboru. Chcieliśmy coś zjeść-pierogi się skończyły:)... Zamówiliśmy pizze. Chciałam coś ostrego ale smacznego, pani zaproponowała mexicana i chyba peperoni przy czym nawet nie wiedziała jaki jest skład tych pizz.... Zamówiliśmy więc mexicane na ostro z papryczkami peperoni. Wyglądała smacznie ale ilość papryczek mnie zaszokowała. Kucharz chyba skroił wszystkie jakie miał w posiadaniu bo pizza była cała czerwona. Nie dało się jej zjeść a słowo "ostre" nie ma tu żadnego znaczenia. Do dziś mnie pali gardło. Łzy poleciały momentalnie, wargi nabrzmiały nie dało się tego ugryźć więc nie pozostało nic innego jak zamówić kolejne piwo które wypiliśmy niemal duszkiem. Dodam że pizzy nie zjedliśmy nawet po jednym kawałku. Poprosiłam kelnerkę aby jej przekazać że to nie jest do zjedzeniapo czym zapytała czy podać inną czy zabrać. Odmówiliśmy. Co mnie najbardziej rozśmieszyło... Na rachunku była doliczona połowa ceny pizzy..... Na takie sytuacje żadna porządna restauracja nie może sobie pozwolić! Nie chodzi o te pieniądze -których i tak nie przejedliśmy. Ale sam fakt. Po wszystkim wyszedł kucharz z kuchni młody chłopak kręcąc głową w naszą stronę. No śmiech na sali. Takim sposobem stracicie wielu klientów. Żałuję tylko że nie poprosiłam managera ale atmosfera przy piwku jest jaka jest. Dziś na pewno zrobiłabym inaczej i nie zapłaciłabym za coś po czym nawet zęby pieką. Odradzam.

Monika napisał o Palermo (Torfowa) w dniu 17 marzec 2011:

Pizza wyśmienita. Ma smak, aromat, dobrze dobrane składniki. Wszystko czego trzeba by się najeść i mieć zadowolenie na twarzy :) Dodatkowym atutem jest przyjemny, dobrze urządzony lokal w którym już od progu czuć miłą atmosferę. Polecam.

Klient napisał o Leoni - Pizza bar w dniu 8 marzec 2011:

Pizza smaczna a do tego tania, jak dla mnie idealne połączenie :) Lubie to!

głodomor napisał o Piccolo - Bronowice w dniu 11 luty 2011:

mieszkam na prokocimiu i pizzerii pod takim adresem nie ma, jest natomiast na podbrzeiu i na bronowicach. Dowożą na prokocim :D pizza gorąca i smaczna i tania. W planach mam wypad do którejś z placówek bo podobno fajny wystrój i ładne barmanki :D

Michał napisał o Dominium - C.H. Krokus w dniu 1 grudzień 2010:

Całkiem smaczna a do tego cały czas mają dużo promocji. Na rachunku z reala pięto niżej jest rabat 40%


Dodaj pizzerię

Szybkie wyszukiwanie

Statystyki

W serwisie mamy 223 lokali oraz 4679 pozycji menu.

Podziel się

Aktualności

14::11::2010

Nożyce do pizzy

Jeśli kiedykolwiek miałeś trudności z krojeniem pizzy, oto coś dzięki czemu już ich więcej nie będziesz miał. Nowa recenzja

5::09::2010

Pizza z maszyny

Wydawać by się mogło, że to żart, jednak taka maszyna istnieje. Można w niej zamówić pizzę, tak samo jak zamawiamy napój z automatu. Wystarczy wrzucić pieniądze, poczekac 3 minuty i otrzymujemy gotową pizzę. Co więcej, nie jest to odgrzewany w mikrofalówce, gotowy i zamrożona pizzopodobny wyrób a całkowicie świeża pizza. Nowa recenzja

21::08::2010

Rodzaje pizzy - ciekawostki o pizzy

Istnieje wiele odmian pizzy z bardzo różnymi dodatkami. Mogą to być m.in. pieczarki, cebula, pomidory, oliwki, ananas, wędlina, owoce morza, ketchup, majonez, a nawet słodkie owoce i sosy. Nowa recenzja

18::08::2010

Historia Pizzy

Zobacz skąd wzięła się doskonale znana na całym świecie pizza. Nowa recenzja

15::08::2010

Przepis na Pizze Margherite

Chcesz sam zrobić pyszną pizzę według ze swoimi ulubionymi składnikami? Postępuj według naszego przepisu na podstawową pizze a na końcu dodaj własne dodatki. A może przeszedłeś na dietę i nie chcesz jeść tych wszystkich tłustych dodatków i zbędnych kalorii, które pochodzą z tłuszczu znajdującego się w wędlinach, takich jak kiełbasy, peperoni, bekon, czy szynka. Powodów może być mnóstwo, jeśli masz tylko ochotę na pyszną pizzę zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem. Nowa recenzja

© 2010
Pizzerie Rzeszów